Usb Hub 7

Lindy USB 2. Thomann V Black 10 Pack. Ostoskori löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Postilla huoltoon. Virtapiuhan pituudesta ainoa miinus, lyhyehkö piuha rajoittaa hieman, mutta jos töpselipaikat ja tietokone lähellä niin ei ongelmaa.

Lenovo Universal Serial Bus-C 7-in-1 Hub

Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Yksityishenkilöiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa verkkopankin kautta, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Gross Weight Universal Serial Bus hub 7, kg 0,25 kg. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus.

usb hub 7

USB 3.0 Hub

Mikäli tuotetta ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Samankaltaiset tuotteet. Valitettavasti tapahtui virhe. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. The USB 3.

razer nari essential media markt

i-tec USB Charging HUB 7 Port + Power Adapter, U3HUB – EET

Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Also provides power through Universal Serial Bus. Tietoa lähetyksestä. Palvelu Ota yhteyttä Tietoa meistä.

LMP Universal Serial Bus-C HUB – 7-port Universal Serial Bus-A (x4) & USB-C (x3) hub with ext. power supply (36W), Silver | Tector

Some. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Näitä ostavat asiakkaat, jotka ovat tutkineet tätä tuotetta. But after unplugging, then plugging in again, has worked fine. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Tuotenumero