Öljytön Silmämeikinpoistoaine Nivea

Tavallisen ripisivärin ja muun meikin puhdistan yleensä kasvojenpuhdistusöljyllä. Eikö sinulla Object Linking and Embedding tunnusta? Skip to the end of the images gallery. Öljytön silmämeikinpoistoaine nivea silmänympärysalue vanulapun avulla hellävaraisesti pyyhkimällä. Itselleni ei tullut minkäänlaista ärsytystä tai muita reaktioita, mutta herkkäihoisempaa saattaa toki mietityttää, mitä kemikaaleja iholle jää. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin.

Testasimme meikinpoistoaineet – näillä tuotteilla silmämeikinpoistokaan ei OLE tuskaa!

Suojaa ja hoitaa myös silmäripsiä ja niiden kuntoa. Sillä poistat öljytön silmämeikinpoistoaine nivea vedenkestävän silmämeikin. Herkkä silmänympärysiho puhdistuu hellävaraisesti, eikä iholle jää öljyistä tunnetta. Viikon suosikit kategoriassa Ihonhoito. Ei ainakaan ilman, että ottaa useamman uuden vanulapun ja uudet aineet. Itse onnistuin puristamaan pullosta usein vähän liian paljon geeliä kerralla, vaikka vähempikin olisi riittänyt.

öljytön silmämeikinpoistoaine nivea

Tuoteominaisuudet

Ihan tavalliset vesiliukoisetkin maskarat pysyvät super hyvin ja harva niistä lähtee ihan vedellä pois. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Ripsivärien jättitesti! Se puhdistaa meikin ja lian täydellisesti kasvoilta, myös vedenkestävän ripsivärin ja rajauskynän. Käytän kevyttä silmämeikkiä lähes päivittäin. Ei ainakaan ilman, että ottaa useamman uuden vanulapun ja uudet aineet.

family camping 4 teltta

Testasimme meikinpoistoaineet – näillä silmämeikinpoisto ei OLE tuskaa!

Käytän päivittäin meikkivoidetta ja melkein päivittäin vesiliukoista ripsiväriä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kirjaudu sisään. Pakkauskoko ml. Kokemus: Uudistettu koostumus poistaa silmämeikin tehokkaasti. Lähes tuoksuton.

3 x silmämeikinpoistoaine – Meikkipää by Riia & Laura | Lily

Skip to the end of the images gallery. Käyttöohjeen mukaan silmiä ei tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen, mutta itse huuhtelin, sillä geelin jättäminen kasvoille tuntui hassulta. Silmänympärys ei punoita meikinpoiston jälkeen. Öljytön meikinpoistoaine on täydellinen apu rasvoittuvien alueiden hoitoon ja ihohuokosten kirkastamiseen. Hinta-laadu suhde on loistava ja sarjasta löytyy moneen tarkoittaneen sopiva tuote.