Made Book D14

Huawei omaksuu usean toimittajan strategian tietyille komponenteille. Se optimoi tehokkaasti ilmavirran ja hajottaa lämpöä, jäähdyttäen kannettavaa tietokonetta nopeasti ja hiljaisesti. Kosketusnäyttö: Ei. Katsotuimmat Kannettavat tietokoneet alk. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat jalosteet alk.

Huawei MateBook D 14 53010TTH (Ryzen 5 3500U, 8 GB, 512 GB SSD, 14″, Win 10), kannettava tietokone

Sulje search Etsi Sulje. Otamme mielellämme tuotetietoja made book d14 valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Aravalainat. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Tuote on noudettavissa noin tunnin kuluessa, myymälän aukioloaikoina.

made book d14

Tuotetiedot

Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Akun kapasiteetti on nimellisarvo. LAN kiinteä : Ei. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. HUAWEI MateBook D 14 -kannettavan virtapainikkeessa on sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin, joten voit kytkeä virran päälle ja kirjautua sisään turvallisesti yhdellä painalluksella. Tuki Sulje Lisää tuotteita Tuki aloitussivu Ota yhteyttä. Vain sinun silmillesi TÜV Rheinland -sertifioitu näyttö vähentää huomattavasti silmiä vahingoittavaa sinistä valoa varmistaaksesi katselun nautinnon ja silmien terveyden pidemmällä aikavälillä.

ikea kallax 2x4

Huawei MATEBOOK D 14″/R5/8GB/GB SSD/W..

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Maksa verkossa – Hae myymälästä. Lisää ostoskoriin. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Varaosan hinta. Tuote pysyy varattuna 24h.

HUAWEI MateBook D 14 AMD | HUAWEI Suomi

Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Ikoninen muotoilu: Ensiluokkainen metallipinta 14 tuuman IPS —näyttö, jonka resoluutio on x pikseliä ja kirkkaus nittiä tyypillinen arvo Matebook D 14 painaa vain 1,38 kg ja on ainoastaan Hintakehitys Korkein hinta. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat jalosteet alk. Valitettavasti Hintaseuranta. Täysikokoinen taustavalaistu —näppäimistö Esiasennettu PC Manager tarjoaa älykkäitä palveluita, kuten laitteistotarkistukset, ohjainpäivitykset, virrankulutuksen vähentäminen sekä 24 tunnin tekninentuki.