Mac Mini M 1

Jos jokin Applen tuote on kaivannut kipeästi päivitystä, kyse on yhtiön pienimmästä pöytäkoneesta. Ja anna sen ennennäkemättömän vauhdin ja tehojen viedä mukanaan. Tarjouksessa olevia tuotteita tai poistotuotteita tai poistotuotteita ei voi räätälöidä. Suorituskyvyn osalta kompaktissa työkoneessa riittää siis puhtia. Kompakti ulkoasu M1-siruun integroitujen tekno­logioiden ansiosta Mac mini mac mini m 1 suurikokoiset tietokoneet mennen tullen. Komponentit -osaston suosituimmat jalosteet alk.

Vertaile Mac-malleja

Näin keräämme tuotearvosteluja. Nämä tehokkuusytimet ovat omiaan kevyempiin mac mini m 1, kun suorituskyky-ytimet huolehtivat vaativammista tehtävistä. Näytönohjain Kahdeksan erillistä grafiikkaydintä M1-sirun näytön­ohjain tuo Mac miniin salamannopeat integroidut grafiikat. Jopa 3 kertaa nopeampi prosessori, jopa 6 kertaa nopeammat grafiikat, supernopea yhteismuisti ja tehokas Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 15 kertaa nopeamman koneoppimisen – kaikki tämä ultrakompaktissa paketissa. M1-sirun erillinen näytön­ohjain on niin suorituskykyinen, että voit pelata grafiikoiltaan vaativia pelejä suurilla kuvanopeuksilla ja entistä paremmalla tarkkuudella. Kustomointi korvaa vakiokokoonpanon vastaavan osan. Lisätietoja Ostamassa yritykselle?

mac mini m 1

Hinta- ja tuotetiedot

M1:n ansiosta Mac mini on hämmästyttävän nopea ja tehokas. Joonas Pikkarainen opens in new tab opens in new tab opens in new tab. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Erillinen tallennustilan AES-salaus pitää salausavaimet suojassa ja tarjoaa samalla uskomatonta tehokkuutta tallennustilan salaukseen ja tietojen suojaukseen. M1-siru Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Näin apit voivat esimerkiksi tunnistaa kuvista ja videoista ystäviä ja perheenjäseniä, muuntaa puhuttua luonnollista kieltä tekstiksi sekä jopa analysoida ääntä naurun ja aplodien tunnistamiseksi.

kevään valkoiset kukat

Apple Mac mini, halvin hinta €

Applen väitteiden mukaan Mac mini pystyisi prosessoimaan tehtäviä jopa kolme kertaa nopeammin kuin aiempi malli. Rajoitusten ja muiden ehtojen alainen. Pidä yhteyttä, jaa ja luo aivan uusin tavoin FaceTimella ja Viesteillä. Dräger Alcotestalkometri. M1-sirun 8-ytiminen näytön­ohjain tuo Mac miniin maailman nopeimmat henkilökohtaiseen tietokoneeseen integroidut grafiikat.

Apple Mac Mini MGNR3KS/A (Apple M1 8 GB GB SSD Mac OS) keskusyksikkö, hinta €

Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennennäkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin. Osta Osta Mac mini. Onko sinulla kysyt­tävää Macin ostami­sesta? Salamannopea M1-siru takaa suorituskyvyn niin pelatessa, työskennellessä kuin surffatessakin Kahdeksanytiminen näytönohjain takaa, että käyttö on sulavaa ja soljuvaa Laajat liitännät ja erittäin kompakti koko Väri: Hopea.