Mac M1 2021

Työntekijän OmaElisa. HDR-sisältö herää eloon kuvissa, videoissa ja peleissä: saat hienot huippu­valot, uskomatto­mat yksityis­kohdat varjoissa sekä kylläiset, toden­tun­tuiset värit. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi mac m1 2021 en. Mikä Mac sopii sinulle? M1 Pro nostaa M1-arkki­tehtuurin huikean suoritus­kyvyn täysin uudelle tasolle ammatti­käyttäjiä varten. Katso kaikki MacBook Pro -kannettavat. Valitse koko.

APPLE MACBOOK PRO (2021 LATE) SILVER 16” M1 MAX/32-CORE-GPU/32/1000

Se antaa tehokkaan mac m1 2021 kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tila­ääni ja dynaaminen pään seurantaa käytet­täessä AirPodeja 3. Jokainen näyttö kalib­roidaan tehtaalla, ja niissä on ammatti­tason referenssi­tilat HDR-värin­määritykseen, valo­kuvaukseen, graafiseen suunnit­teluun ja paino­tuotteiden valmistukseen. Parhaimmillaan M1 Pro ja M1 Max tarjoavat samalla virrankulutuksella 1,7 kertaa paremman suoritus­kyvyn verrattuna uusimpaan 8-ytimiseen PC-kannettavan siruun. Täysin uusi M1 Max-siru antaa MacBook Prolle järkyttävän määrän virtaa ja tekee siitä työmaailman ykköskoneen. Kunnian­himoisimmatkin projektit sujuvat vaivatta. Lisätietoja MacOS Montereysta.

mac m1 2021

Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Pro – Vie tehokkuutesi huipulle!

Elisa Kirja. ProMotion tekee työskentelystä sujuvaa ja herkkää pienemmällä virrankulutuksella. Kirjaudu sisään. Muissa ammatti­tason järjestel­missä on energiaa syöviä prosesso­reita, erilli­siä näytön­ohjaimia ja useita siruja, jotka kaikki toimivat erikseen. M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. Äärimmäisen ohueen tilaan mahtuvat seitsemän kalvoa ja diffuu­soria sekoittavat ja muovaavat valoa tehokkaasti. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö.

didriksons takki pesu

Apple MacBook Pro 16 () M1 Pro | Elisa Yrityksille

Neljä tärinää vaimentavaa basso­kaiutinta tuottavat jopa puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Apple MacBook Pro tuo eteesi huipputehokkaan laitteen ennennäkemättömillä ominaisuuksilla. Sen prosessori ja näytön­ohjain hyödyntävät samaa yhteis­muistia. Katso kaikki MacBook -kannettavat. MacBook Pron kuuden mac m1 2021 järjestelmä ja edistykselliset algoritmit tukevat tilaääntä, kun musiikkia tai videota toistetaan Dolby Atmosilla.

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Kunnian­himoisimmatkin projektit sujuvat vaivatta. Valitse siru. Tuki kahdelle ulkoiselle näytölle. Kolmen suuntaavan mikrofonin ansiosta äänesi kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. MacBook Pron kuuden kaiuttimen järjestelmä ja edistykselliset algoritmit tukevat tilaääntä, kun musiikkia tai videota toistetaan Dolby Atmosilla. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta.