Lyhyt Toppatakki Naiset

Toppatakki ei Object Linking and Embedding varsinainen urheilutakki, eli aktiivisempaan talviurheiluun kannattaa harkita esimerkiksi softshell-takkia tai kuoritakkia yhdistettynä lämmittävään aluskerrokseen. Mieti mitä tarvitset, meillä riittää valinnanvaraa. Ril’s Febbo-mekko. Näyttävyyttä talvipukeutumiseen tuo myös kiiltäväpintainen, metallinhohtoinen toppa- tai untuvatakki. Talvella on tärkeää pukeutua vuodenajan vaatimusten mukaisesti.

naisten Toppa- & untuvatakit

Kuukausi tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu. Lisää vinkkejä takkiostoksille Stockmannilta: Toppatakki on talven supersankari Se täydellinen villakangastakki. Tai RaiskiUmbro, Catmandoo tai joku muu merkki? Päähine, käsineet, laukku ja kengät kannattaa valita huolella takkisi tyyliin sopiviksi. Liity MyStockmann-jäseneksi Lyhyt toppatakki naiset sisään.

lyhyt toppatakki naiset

Kirjaudu ulos

Aligne Bleiseri ’Diane. Punainen pitää edelleen pintansa ja sen eri sävyissä löydät lukuisia toppatakkeja. Onko valintasi naisellinen ja elegantti untuvatakki kaupunkikäyttöön, trendikäs supermuhkea toppatakki vai sporttinen talvitakki pitkille kävelylenkeille tai rinteeseen? Säähän ei voi vaikuttaa, mutta onnistut pitämään mielesi aurinkoisena pukeutumalla lämpimään, täydellisesti istuvaan ja kauniiseen takkiin. Mieti mitä tarvitset, meillä riittää valinnanvaraa.

artesia electric piano review

Naisten toppatakit ja untuvatakit netistä | Stockmann

Naisten toppatakki on tyylikäs ja mukava valinta monenlaiseen käyttöön. Tommy Hilfiger Tjw Cropped Puffer. Värit 6. Taddy Pitkä talvitakki. ALE takki. Topattu takki eristää hyvin ja pitää käyttäjänsä lämpimänä kylmälläkin säällä. ALE Lyhyt takki muodikasta turkisjäljitelmää.

Talvitakki –

Ominaisuuden ansiosta kevyttoppatakki on kätevä matkakumppani, eikä vie paljon kaappitilaa kesäsäilytyksenkään aikana. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin tai tutustumalla laajaan valikoimaamme untuvatakkeja tai parkatakkeja. Pituus: Lyhyt leikkaus; Malli: Normaali malli. Entä haluatko pukeutua värikkäästi vai onko hillitty tyyli sinun juttusi? Peak Performance Rivel Liner -toppatakki. Lyhyt laatikkomainen takki tukevaa puuvilladenimiä.