Luonnon Kuivakukat

Piharatamo, Groblad, Plantago major Piharatamo kasvaa korkeaksi rehevällä kasvupaikalla. Niittynätkelmä, Ängsvial, Lathyrus pratensis Niittynätkelmä kerätään kukinnan alkuvaiheessa. Liity jäseneksi! Niitä käytetään kuivakukkien tapaan kimpuissa. Lue lisää.

Luonnon kuivakukkia

Kukkien kuivatus silikageelillä: Tapahtuu kuten edellä kerrottu hiekassa kuivaaminen. Lue lisää. Floristen Sandra Neuman tipsar om tre arrangemang som passar att göra tillsammans med barnen. Kuivakukiksi tai ikikukiksi sanotaan kasveja, jotka sopivat hyvin kuivattaviksi. Kuivatut kranssit sopivat joulun yli kevääseen. Virkistä viikkoasi Annalla! Sen kukinto muistuttaa hieman jäniksen luonnon kuivakukat tai töpöhäntää.

luonnon kuivakukat

Kukkaseppele on kesän upein somiste – tässä floristimestarin ammattilaisvinkit

Kukista voi kuivata seppeleitä. Mitkä kukat sopivat kuivattaviksi? Kuivanneet kukkaset ovat nyt toista viikkoa esillä mökillä ja minusta ne näyttävät tosi kauniilta. Suomessa jänönapilaa löytyy etelästä ja Ahvenanmaalta kedoilta, kallioilta ja tienpientareilta, pohjoisemmassa se on lähinnä satunnaisesti tavattava vieras. Kukista saa ihania huonetuoksuja.

beats audio ateca

Kuivakukat ovat jälleen trendikkäitä – näin niillä sisustetaan nyt – Asuminen – Ilta-Sanomat

Vangitse luonnon kuivakukat taianomainen sisin läpikuultavaan akvarelliin Astu hiukan lähemmäs ja löydä uusia abstrakteja aiheita. Minä olen sujauttanut kuivakukan oksia satunnaisesti kirjahyllyn maljakoihin ja otan niitä sieltä välillä esille osaksi sisustusasetelmiani. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kuivanneet kukkaset ovat nyt toista viikkoa esillä mökillä ja minusta ne näyttävät tosi luonnon kuivakukat. Leikkoruusuja tulee kuivattua ja säilytettyä ilman sen kummempia pohdiskeluita, mutta kuivattaviksi sopivia kukkia kasvaa myös luonnossa ja kukkapenkeissä.

Kuivakukat tuovat kotiin ilmettä – näin kuivatat ja sidot kimpun itse |

Erittäin helppohoitoisia kasveja. Jos sen tekee, niin kasvi ei enää haaraudu eikä uusia kukkia tule ruiskaunokki, oppineidenkukka, olkikukka. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Kasvi sopii prässättäväksi. Lue lisää jäsenpalveluista.