Logitech Web Camera Driver

Melua vaimentava mikrofoni. Cverkkokameran RightLight TM 2 -ominaisuus mukautuu valaistusoloihin. Pangea temporary hotfixes here. Laadukkaat verkkokamerat, joissa on kristallinkirkas 4K- p- tai p-kuva. Olennaiset teräväpiirtoiset p-videopuheluominaisuudet.

Logitech C270 HD Webcam

Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Huippunopea p-teräväpiirto ja kuvataajuus 60 kuvaa sekunnissa. Google ei OLE vastuussa tämän tuotteen toiminnasta eikä siitä, että tuote noudattaa turvallisuussäännöksiä. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Tarkkuus ja kuvataajuus. Logitech web camera driver keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin.

logitech web camera driver

Hiiri ja näppäimistöt

Ei mitään. TAKUU 3 vuoden takuu asiakaspalvelutuella. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Pyydä tukea. Johdon pituus.

aurinkopaneeli tuuletin

Verkkokamerat | Logitech

TAKUU 3 vuoden takuu asiakaspalvelutuella. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Käytön aloittaminen. Kameran tarkkuus megapikseleinä : 0. Objektiivityyppi : muovi. Johdon pituus. Laadukkaat verkkokamerat, joissa on kristallinkirkas 4K- p- tai p-kuva.

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

C HD Pro Webcam. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. Ei mitään. Tarkkuus ja kuvataajuus. Poista filtterit.