Logitech G213 Lightsync

Windows® 7 tai uudempi. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Tekniset tiedot. Jätä takuuvaatimus. Äänen visualisoinnin tehoste tekee näppäimistön, kuulokemikrofonin ja kaiuttimiesi musiikistasi elävän.

Logitech G213 Prodigy (Pohjoismainen)

Näitä haetaan nyt:. Urheilu ja ulkoilu. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. CE -tekniikan mahdollistamat luotettavat, studiotasoiset, pelinaikaiset v Kauneus ja terveys. Harrastus ja vapaa-aika.

logitech g213 lightsync

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Vaihda värit kokoonpanoosi sopiviksi. Vaihda värejä kokoonpanosi tai peliesi mukaan, tai vain näyttämään suosikkivärejäsi. Viimeisimmät tekniset innovaatiot edulliseen hintaan. Voit määrittää RGB-valaistuksen, säästää aikaa määrittämällä useita toimintoja tiettyihin näppäimiin ja hyödyntää monia muita käteviä toimintoja. LGS hallistee helposti. G HUBin avulla voit myös ottaa käyttöön RGB-tehosteet, jotka reagoivat pelin tapahtumiin tai ääniin tai näytön väriin.

huawei p40 pro+ plus 512gb

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Yksilöi jokaisen värin, jotta asetuksesi sopivat näppäimistöön, kaiuttimiin, kuulokemikrofoneihin ja hiireen. Kaikki on mahdollista: n. Näppäimistön voi yhdistää muihin laitteisiin Unifying-vastaanottimen tai Bluetooth-yhteyden avulla. Suorituskykyä moninäppäinkäytöllä Jokainen näppäin Gnäppäimistössä on viritetty parantamaan kosketustuntumaa, mikä logitech g213 lightsync nopean ja hyvin reagoivan palautteen, joka on jopa neljä kertaa nopeampi kuin tavallisissa näppäimistöissä. Erilliset mediapainikkeet.

Logitech G Prodigy -pelinäppäimistö RGB-valaistuksella ja haamupainallusten ehkäisyllä

Käytä sijaintia. Koti ja kodinsisustus. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Näitä haetaan nyt:. Pakkauksen sisältö. G HUB-ohjelmistolla voit mukauttaa ja räätälöidä Gnäppäimistöäsi.