Logitech G Saitek

Irrottettavat ja säädettävät vipunupit Jokaisessa Flight Yoke -järjestelmässä on kaasuvipuohjain ja jos haluat ohjata monimoottorista lentokonetta tarkasti, lisäkaasuvipuohjaimia on saatavissa erikseen. Modauskelpoinen yli 25 ohjelmoitavalla painikkeella. Simulaatiopaneelit voidaan sijoittaa päällekkäin tai rinnakkain. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Logitech g saitek ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Pinterest Elektroninen posti.

Logitech G Saitek Farming Simulator Controller, PC -peliohjain

Viihde ja elektroniikka. Toimitusaika päivää. Windows® 10, Windows 8. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Logitech g saitek ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Lennä liikenne- tai yksityiskoneilla, aloittelijana tai kokeneena lentäjänä todenmukaisen simulaattoriohjaussauva ja muut hallintalaitteet käsissäsi.

logitech g saitek

Tuotetiedot

Käyttöehdot Palaute. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Järjestä vain vipunupit parhaiten sopivaan järjestykseen ja määritä komennot suosikkisimulaattorillesi. Hintakehitys Korkein hinta. Mukana toimitetaan myös tukevat pöytäkiinnittimet ohjaussauvalle ja kaasuvivuille.

huopatassut rusta

Logitech G Farm Simulator Heavy Equipment Bundle

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Matkusta ympäri maailman ja näe pienimmätkin yksityiskohdat: mukana on muuan muassa yli 37 lentokenttää, 2 miljoonaa kaupunkia, 1,5 miljardia rakennusta sekä logitech g saitek vuoria, teitä, puita, jokia, eläimiä ja liikennettä. Sisältää yhteensä viisi akselia, ruostumattomasta teräksestä valmistetun korkeusperäsimen ja siivekkeiden ohjaustangon ja 25 täysin ohjelmoitavaa painiketta ja kytkinasentoa. Kätevät ohjaimet, joilla voit ohjata maatalouskoneitasi. Toimitusaika 2 päivää.

Logitech G -ohjaussauvajärjestelmä ja kaasuvipuyksikkö

Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Kaikki vivut ovat täysin ohjelmoitavissa ja irrotettavissa, joten voit koota millaisen kaasu-, laskusiiveke-, seos- tai lapakulmasäädinten yhdistelmän tahansa. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Pakkauksen sisältö. Saitekin Pro Flight -ohjaimet ovat modulaarisia ja räätälöitäviä, joten jokainen voi rakentaa niistä omanlaisensa simulaatiokokonaisuuden omien mieltymysten mukaisesti.