Logitech C922 Software Mac

Yhteys on huippulaadukas joka kerta, kun teet live-lähetyksiä esimerkiksi Twitchissä ja YouTubessa. I had to pay an extra 9. Cssa on lasiobjektiivi, automaattitarkennus ja lävistäjältään 78 asteen kuva-ala. Melua vaimentava mikrofoni. Suoratoista mitä Digitaalizoomaus : 1.

Logitech C920s PRO -täysteräväpiirtoverkkokamera

Automaattinen valaistuksen korjaaminen. Asennus- ja huoltopalvelut. Kuva-ala lävistäjän suunnassa. I would restore the purchase but, but still get the ads and watermark. Logitech G HUB -ohjelmisto tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiri, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kovaääniset ja verkkokamerat.

logitech c922 software mac

Näyttökuvat

AMD Link. Logitech StreamCam. Rekisteröi tuote. Täysteräväpiirtoinen kamera Universal Serial Bus-C-liitännällä suoratoistoon ja sisällön luontiin. Kategoria Utilities.

denver dcw 380 wifi drone

Logitech C Pro Stream p -verkkokamera ja Capture-ohjelmisto

Tulostimien värikasetit ja paperit. C Pro -verkkokamerassa on kaksi pallokuvioista mikrofonia, joten sillä tallentaa realistista ääntä joka suunnasta ja äänesi logitech c922 software mac suoratoistolähetyksessä luonnolliselta ja selkeältä. Asennus- ja huoltopalvelut. Laitteistoalan asiantuntemuksemme ja XSplitin johtavien lähetysohjelmistojen yhdistämisen tuloksena on monipuolinen verkkokamera, joka on ihanteellinen kaikenlaisen sisällön suoratoistoon. Voit suoratoistaa haluamaasi sisältöä p-täysteräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 30 kuvaa sekunnissa, tai huippunopealla p-teräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 60 kuvaa sekunnissa. Good quality of video.

Logitech Cs PRO -täysteräväpiirtoverkkokamera suojasulkimella

Asennus- ja huoltopalvelut. G HUB pelaamiseen. Takuu Jos et Object Linking and Embedding täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata asian. HymyileKolmen megapikselin kuvantarkkuuden ansiosta perheenjäsenesi ja Viisielementtinen lasiobjektiivi takaa terävät ja selkeät värit, ja automaattitarkennusta säädetään sujuvasti ja tarkasti, mikä tarjoaa yhtenäisen ja tasaisen videokuvan. Nimi Hinta Näytä tulokset:.