Linie Design Asko Matto Kokemuksia

Ollut pitkään hakusessa kun haluan siistinä pysyvän. Puhdista säännöllisesti imuroimalla. Kerroin teille, että olohuoneemme on tällä hetkellä ilman mattoa. Voisin joskus kuvitella hankkivani itämaisen maton tai tälläisen Hannasin valikoimista löytyvän värjätyn yksilön! Säästä toimituskulut! Learn how your comment data is processed.

Uusi matto olohuoneeseen?

Elloksen matoista myös tuo mustavalkoinen puuvillamatto näyttää kivalta, mutta epäilyksenä on se, että materiaali on todella luirua. Mahdollinen pesu tulee suorittaa pesulassa, mutta tähän mennessä olen saanut matosta pyyhittyä yhtä jos toista laimealla pesuaineliuoksella. Okei tiedän, että meiltä löytyy ne Hay Trayt ja String-hyllyt, mutta uusissa hankinnoissa haluaisin mielelläni etsiä vähän erilaisia linie design asko matto kokemuksia kuin se ilmeisin. The material is wool, which makes is relatively easy to live with, also the price was very decent for a hand made carpet. Katriina – Valkoinen Koti

linie design asko matto kokemuksia

Kerttu Pylvänäinen

Jääkö mattoon kiinni helposti koirankarvat ja minkälainen matto on imuroida? Toki nuo kaksi vaaleaakin sopisivat :. Muutamalla kympillä mukaan tarttunut ihastuminen tuo minulle jotenkin mieleen kultaisen luvun. Muistelen että pihkalan msija hankki lettimaton linie designilta juuttisena? Saunatuvan remontti poikii kaikenlaisia muutoksia ympäri kotia. Eteisessä oli aikoinaan bukleematto ja kissat jostain syystä rakastivat maton pintaa, ja arvaahan sen, että huonostihan siinä kävi. Mun ääni myös Linie Designin matoille, vaikkei omaa kokemusta niistä olekaan.

emma 8

Linie Design Asko-matto mixed | Vepsäläinen

Hyvää viikonloppua sinnekin! Huh, täytyy varmaan taas pian soittaa konsultaatiopuhelu siskolle … Minkä näistä matoista sinä valitsisit? Ollut pitkään hakusessa kun haluan siistinä pysyvän. Vaikka meillä on kodin yleisilme on aika vaalea, ei kodissamme OLE yhtään valkoista seinää. On kyllä kaunis matto. Meillä on pesuloista tosi huonoja kokemuksia. Sinälläänhän tuo olohuoneessa oleva Iskun alesta aikoinaan ostettu matto joka näkyy esim.

Valkoinen Koti: Olohuoneen mattodilemma, apua?!

TYLLin blogin puolella pääset kurkkaamaan varastomattoja ja millaisia mattoja on tehty, tervetuloa! Entä hylkiikö koirankarvoja? Linie Design — Siberia. Lähteekö pöly ja karvat helposti? S aan tasaiseen tahtiin kysymyksiä kotimme matoista, erityisesti olohuoneen villamatosta ja kirjastohuoneen kauniisti kuvioidusta pikkumatosta. Suomesta tuota mattoa saa tilailla ainakin Stockmannilta tai sitten sen voi tilata tuolta Länna Möbleristä Ruotsista, josta ainakin minulla on hyviä kokemuksia.