Lg 65 Nano9

Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen. Mikä on paras LG:n televisio vuonna ? Nano Sport. Vertaa 0. Rajoitettu määrä myyntiä.

LG TV 65NANO866PA 65´´ 4K UHD OLED

Kaikki pelisi uudella tasolla. Se on saatavana vain tuumaisessa NANOmallissa. LG UHD lg 65 nano9 -televisiovastaanottimet tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Pelaa korkeammalla tasolla. Jos et tiedä, mikä LG:n malli olisi sinulle sopivin, olemme täällä juuri sinua varten. Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia älykkäästi sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen.

lg 65 nano9

Tuotteen kuvat ja videot

Gallery-sarjojen ylimääräinen kirkkaus asteen halvempaan C-sarjaan verrattuna näkyy myös konkreettisesti laadukkaammassa kuvassa. Säästä valitsemalla tuotepaketti! Jos olet ostamassa televisiota juuret nyt, nämä ovat parhaat LG:n mallit tällä hetkellä. Suorituskykyä ottelun voittamiseen. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Kahdeksan miljoonaa pikseliä. Rimpsun toinen kirjain paljastaa puolestaan mallin julkaisuvuoden.

armor-x iphone 13 pro max

LG Nano89 65 INCH 4K NanoCell TV | LG Suomi

Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Paneeli: OLED. Lisäksi se on vain aiempaa houkuttelevampi, kun tarjoukset vievät hintaa entistä edullisemmaksi. Jos et lg 65 nano9, mikä LG:n malli olisi sinulle sopivin, olemme täällä juuret sinua varten. Parannettu HDR, Dolbyn päivitetyt teknologiat ja elokuvatila suoraan studiosta tarjoavat todellisen elokuvateatterielämyksen. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Osta netistä.

LG 65SM NanoCell 65´´ UHD LED TV Musta | Techinn

Osta nyt. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. LG:n uusi malli ei OLE kuitenkaan virheetön, ja testeissä huomasimme joitain ongelmia uuden Alpha a9 Gen. Magic Remotessa on lisäksi tuki äänikomennoille. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Osta nyt. Tuloksena on eloisampi ja realistisempi kuva, joka herättää sisällön henkiin.