Lenovo Thinkpad P17 Gen 1

Kasvata tuottavuutta Nauti aikaa säästävistä ominaisuuksista ja lisää tuottavuutta. ThinkPad P17 on oikea mobiilitehotyöasema kaikkein raskaimpiin sovelluksiin. He pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita saattaa aiheutua tahattomista vahingoista, kuten putoamisista, nestevuodoista ja sähköpiikeistä. Universal Serial Bus-A 3. Katso kampanjan ehdot ja lisätiedot tästä linkistä.

ThinkPad P17

ThinkPad-kannettavat testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Äänenlaatu on huippuluokkaa niin kaiuttimilla kuin kuulokkeillakin kuunneltuna. Kompensaatiossa otetaan huomioon aiheutuneet häiriöpäästöt tuotteen valmistuksesta, kuljetuksesta ja sekä tyypillisestä käytöstä viiden vuoden elinkaarella. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät.

lenovo thinkpad p17 gen 1

Parhaat ehdotukset

Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Virran sisääntulo. Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita saattaa aiheutua tahattomista vahingoista, kuten putoamisista, nestevuodoista ja sähköpiikeistä. Akku 6 Cell Li-Polymer. Hyödynnä järjestelmän koko potentiaali tällä suorituskyvyn tehostuksella silloin, kun tarvitset lisätehoa.

asus rt-n12e 300mbps

ThinkPad P17 -mobiilityöasema | tuuman työasemakannettava | Lenovo Suomi

Kun laitteen kansi on auki, Wake on Voice -toiminnon avulla voit käyttää laitetta vaikka huoneen toiselta puolelta. Vankka tietoturva Sisäänrakennetut ThinkShield-tietoturvaratkaisut pitävät ThinkPad P17 -kannettavasi ja tietosi turvattuina. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää lenovo thinkpad p17 gen 1 korjauskustannuksia. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Products ship within the same business day excl. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Virran sisääntulo.

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1 (20SQS1NA00) yrityksille | Atea eShop

Bluetooth Bluetooth® 5. Palvelut Palvelut Premier Support -tuki Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. USB-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Lenovo Performance Tuner – Ota kaikki irti tehotyöasemasta ja käyttämistäsi ohjelmista. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta.