Lenovo Tab P11 Pro 11

The additional version for healthcare, the SDMD Orion, follows the EC standard to ensure safe and hygienic access to patient data at a glance. Terävä ja värikylläinen kuva – Tarkka OLED-tekniikkaa hyödyntävä näyttö tarjoaa erittäin värikylläisen ja tarkan kuvan, joka on omiaan niin viihde- kuin hyötykäytössä. Tuote on lisätty toivelistalle. Thu Mar 17 CET Tab P11 Pro toimii myös erinomaisesti työkäytössä —näppäimistön ja Lenovo Precision Lenovo tab p11 pro 11 2 -kynän avulla hoidat asiat tehokkaasti myös tien päällä. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Ota kaikki ideat talteen Luonnostele, maalaa tai tee muistiinpanoja missä tahansa Tab P11 Pron mukana tulevan Lenovo Precision Pen 2 -kynän avulla.

Lenovo Tab P11 Pro LTE 11.5″ tabletti

Älykkäiden algoritmien ansiosta ääni kohdistaa kolmiulotteisesti ympärillesi. Piha ja puutarha. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Muotoilu Laadukas alumiinirunko Lenovo Tab P11 Prossa on kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu yksiosainen runko ja ainutlaatuinen kaksisävyinen, moderni viimeistely. Wrong Input. Älykkään etukameran ansiosta voit kirjautua sisään kasvojentunnistuksella ja sumentaa taustan videopuheluissa järjestelmätasolla.

lenovo tab p11 pro 11

Lenovo Tab P11 Pro

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Halvin: Verkkokauppa. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Sulje Siirry kassalle.

feelmax välikausikengät

Tab P11 Pro | Laadukas 11,5-tuumainen tabletti, jossa on 2K-näyttö | Lenovo Suomi

Ota kaikki ideat talteen Lenovo tab p11 pro 11, maalaa tai tee muistiinpanoja missä tahansa — lisävarusteena saatavassa Lenovo Precision Pen 2 -kynässä on entistä parempi tarkkuus ja 4 paineen ja kallistuksen tunnistustasoa. Your session is about to timeout due to inactivity. Back to school. Reilu akkukapasiteetti tarjoaa jopa 15 tunnin käyttöaikaa. Asiakasarvostelut kohteelle Lenovo Tab P11 Pro. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon.

Lenovo Tab P11 Pro, halvin hinta €

Lenovo Tab P11 Pro Telia Telia 8. Toimitusaika toimitus: päivää. Tekniset tiedot Näyttö: Toimitusaika varastossa yli 30 kpl. Näytön koko, tuumaa: Yhteydenotto Usein kysyttyä.