Lenovo Ideapad C340 Kokemuksia

Joutotilat Kyllä. Intel® 64 Kyllä. Sisäisen näytönohjaimen enimmäismuisti 32 GB. Asennettujen SSD:iden lukumäärä 1. Julkaisupäivä Intel® Secure Key Technology-versio 1, Pelejä ilmaiseksi.

Lenovo IdeaPad C340 i3-8145U

Kuvasuhde Mikrofonien lukumäärä 2. Joustavat maksutavat. Intel® 64 Kyllä. WWAN Ei. Suoritinperhe 8.

lenovo ideapad c340 kokemuksia

Tuotekuvaus Lenovo IdeaPad C340-14API 14´´ R3-3200U/4GB/128GB SSD Laptop

Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Keskusmuistia saa valittua enintään 16 gigatavua. Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme: Tilaa nyt! Etukameran erottelukyky numeerinen 1 MP. Latausportin tyyppi DC-tulo jakkiliitin. Prosessorin säikeet 4. Sisäisen näytönohjaimen enimmäismuisti 32 GB.

lg oled evo 48

Lenovo IdeaPad C – Tuotetiedot |

Mallit Mallit. Akun kapasiteetti 45 Wh. Virranhallinta AC-adapterin teho 65 W. Ne tulevat saataville lokuussa. Prosessorin käyttötilat bittinen. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä.

Lenovo IdeaPad CAPI 14´´ RU/4GB/GB SSD Laptop| Techinn

IdeaPad Cn avulla hoidat tilanteen kuin tilanteen, missä vain. Laitteessa on myös omat kovaääniset. DC-tulo 2. Kaksoisnäyttö Ei. Tehostetun suorituskyvyn ja entistä sujuvamman moniajon lisäksi saat uusia tapoja suojata itseäsi salasanojen syöttämisen ja verkko-ostosten tekemisen yhteydessä. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Sisäisen näytönohjaimen 4K-tuki Kyllä.