Lego Racers 8362

Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään. Lue lisää ». Linkki ei onnistunut, mutta osanumero: e Hintaa en osaa sanoa. Merkki Lego. Ferrari taulu. Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla OLE vielä Tori-tiliä? Merkki Lego.

Lego ferrari

Tarkenna Järjestä. Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta. HUOM:Seteistä voi puuttua jokin pikku osa mutta 99 prosenttisesti kaikki osat ovat tallella,ostajan halutessa myös alkuperäiset laatikot ja ohjeistot löytyvät. Myös ferrari rekka myynnissä lego racers 8362 ilmoituksessapostituskin käypk 5,90 euroa Tori Yhteydenotot mielellään tekstiviestillä tai sähköpostitse. Ei tarvitse olla avaamaton, kunhan kaikki osat ja ohjeet löytyy ja hinta on linjassa bricklinkissä oleviin nähden, ameriikoista ei viitsisi alkaa tilaamaan. June 11,am.

lego racers 8362

Hinta- ja tuotetiedot

Setit voin tuoda Imatran tapahtumaan tai Model expo tapahtumaan muuten kaupankäyti hoidetaan postin ja tilisiirron välityksellä jolloin ostaja maksaa postit. Mielestäni kaikissa on osat tallella, paitsi: – Punainen kauko-ohjattava auto, tästä uupuu osia mutta ei tietoa mitä. Lähetä viesti. Jos ilmoitus ei OLE Tori. Siirry keskusteluun. Vaihdossa voi yrittää tarjota Lego Star wars figuja.

cla 45 s mercedes

Lego Racers Ferrari F1 racer –

Ei täytä 10v tarkastusta. Master Chefissä kokkaava Nokian insinööri vannoo hiiligrillien nimeen Lego Racers Ferrari F1 Ikäsuositus v. Lastentarvikkeet ja lelut. Unisex, koko M. Myös ferrari rekka myynnissä toisessa ilmoituksessapostituskin käypk 5,90 euroa.

Palikkatakomo – Tori

Suvi Syrjäläinen sai potkut Microsoftilta ja perusti koodauskoulun — Are you the publisher? Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Nouto Ilolasta tai Tikkurilasta, tai postitus. Tästä Ferrari- tai Kimi Räikkönen – fanille kokoilemista.