Lego Kortteli

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Pohjakerroksessa on leipomo, kukkakauppa ja kahvila. Voit kokeilla lego kortteli muuttamista ja yrittää uudelleen. Takaisin sivun alkuun. Ulkona kahvilan barista valmistelee pöytiä.

Kritiikit

Tuotenro: L Toisessa kerroksessa on musiikkikauppa, valokuvaamo ja hammaslääkärin reseptio. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa lego kortteli. Kaikissa osissa on monia eri lisävarusteita. Kolmannessa kerroksessa on tanssistudio, asunto ja kattoterassi.

lego kortteli

Hinta- ja tuotetiedot

Ulkona kahvilan barista valmistelee pöytiä samalla, kun suihkulähde kimaltelee auringossa ja korostaa upean rakennuksen kaunista julkisivua. Leipuri tarjoilee kuppikakkuja nälkäisille asiakkaille samalla, kun viimeistelee hääkakkua, floristi asettelee värikkäitä kukkakimppuja ja valokuvaaja ottaa kuvaa äidistä ja hänen suloisesta vauvasta. Jätä varauspyyntö. Monipuoliset toimitustavat 30 päivän palautusoikeus Ilmainen palauttaminen Tuhansia noutopisteitä. Palauttaminen Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta?

lauluja naisille

Lego Creator LEGO CREATOR Kortteli | Rakennussarjat

Tuote lisätty ostoskoriin ja varattu 60 minuutiksi. Se johtaa hyvin varustettuun musiikkikauppaan, josta voit ostaa hienon akustisen kitaran, ja hammaslääkärin vastaanotolle, lego kortteli on niin mukava hoitotuoli, lego kortteli edes huomaa kilttiä hammaslääkäriä! Jalosteet on varattu sinulle 60 minuutiksi. Jos varausaika ehtii umpeutua, tuotteet vapautetaan takaisin myyntiin. Tätä katsoneet katsoivat myös:. I de dekorerade delarna som är nya för våren ingår en tandläkaröverkropp, ett tandläkarfönster och en 2×3-bricka med framsidan på kartongen till Café Corner. Astu sisälle, niin löydät portaikon.

Astu sisälle, niin löydät portaikon. Toimitus postiin tai noutopisteeseen. Leipuri tarjoilee kuppikakkuja nälkäisille asiakkaille samalla, kun hän viimeistelee hääkakkua, floristi tekee värikkäitä kukkakimppuja ja valokuvaaja ottaa kuvaa äidistä ja tämän suloisesta vauvasta. Det här setet innehåller över 4 delar. Helsingin keskusta Ei saatavilla. Tätä katsoneet katsoivat myös:. Jatka seuraavaan kerrokseen, niin voit harjoitella liikkeitäsi tanssistudiolla, vierailla LEGO® fanin luona asunnossa, joka on tulvillaan malleja, tai nauttia herkullisesta grilliruoasta kattoterassilla.